közlekedés

2021.02.11. 09:41

Rendőrök őrizték a gumigyilkos kátyút Kecskeméten

Kecskemét határában, az 5-ös úton több autó is defektet kapott csütörtökön reggel egy hatalmas kátyú miatt. Az úthiba kijavításáig rendőrök biztosították a szakaszt, hogy ne történjen baleset.

Zs. D.

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Illusztráció

Információink szerint összesen legalább 10 autó kapott defektet rövid időn belül Kecskemét határában, az 5-ös úton, a Nevada söröző környékén egy hatalmas, gumigyilkos kátyú miatt.

A Sebességmérés/Útinform Kecskemét nevű Facebook-csoport egyik tagja csütörtökön reggel arról számolt be, hogy egyszerre öt autó áll az út szélén defekt miatt. Információink szerint a hatalmas kátyút már szerdán jelentették a közútkezelő felé, miután akkor is több autó gumiját ledarálta az úthiba.

A csütörtök reggeli bejelentések után rendőrök vonultak a helyszínre, és egészen addig biztosították az útszakaszt, amíg meg nem jelentek a közútkezelő munkatársai, akik végül hideg aszfalttal betömték a gumigyilkos lyukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában