TEGYEN BEJELENTÉST

2021.01.04. 12:10

Szatírt láttak olvasóink Kecskeméten

Olvasónk jelezte, hogy hétfőn hajnalban egy szatírt látott Kecskeméten, a Ceglédi út környékén. Azóta már a rendőrök is keresik a mutogatós férfit.

Zs. D.

Forrás: illusztráció: shutterstock

Olvasónk jelezte a baon.hu szerkesztősége felé, hogy hétfőn hajnalban egy szatírt látott Kecskeméten, a Ceglédi úton. Elmondása szerint éppen munkába igyekezett, amikor az út túloldaláról rákiabált egy idősebb férfi. Amikor a nő odanézett, azt látta, hogy a férfi letolt nadrággal áll és lóbálja a nemi szervét. A nő rákiáltott, mire a férfi elfordult és felhúzta a nadrágját, majd fenyegető szavakkal illette olvasónkat, aki mivel munkába sietett, nem tett bejelentést az esetről a rendőrségen.

Mások viszont megtették. A férfi ugyanis később a régi KTE-pálya környékén bukkant fel. Egy kecskeméti Facebook-csoportban azt írta valaki, hogy a férfi a vasút felőli oldalon rátámadt egy nőismerősére. A szövegből az olvasható ki, hogy a szatír akkor is magát markolászta.

A rendőrségtől megtudtuk, hogy a járőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek, de nem találták meg a férfit. Azt kérik, hogy ha valaki látja a szatírt, azonnal tegyen bejelentést a rendőrségen, és lehetőség szerint adjon minél pontosabb személyleírást a férfiról.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában