Vezdán Csaba

2021.01.28. 09:53

Az országos elnökségbe választották a halasi szakembert

Az Országos Polgárőr Ifjúsági Tagozat elnökségébe választották Vezdán Csabát, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikum rendészet-honvédelem-közszolgálat munkaközösségének vezetőjét.

Pozsgai Ákos

Az Országos Polgárőr Szövetség, Országos Polgárőr Ifjúsági Tagozat elnöksége a kö­zelmúltban értékelte a munkáját, ennek során került sor a tisztújításra is. A kilencfős országos elnökségébe két Bács-Kiskun megyei polgárőrvezetőt is beválasztottak, Lengyel Alexandrát, a Bócsa Községi Polgárőr Egyesület tagját, valamint Vezdán Csabát.

A kiskunhalasi szakember elmondta, hogy öt éven keresztül lesz lehetősége a szervezet munkájában részt venni a legmagasabb szinten is. Ezenkívül a Belügyminisztériumban, a Honvédelmi Minisztériumban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen és a Pedagógus Karban is közvetlen módon tudják képviselni a halasi Dékáni Árpád Technikum rendészképzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában