kék hírek

2020.10.14. 15:29

Egy férfi közel egymillió forintot lopott Uszódon

Redőnyszerelésre hivatkozva jutott be egy tolvaj abba az uszódi lakásba, ahonnan 940 ezer forintot lopott el, miután a háztulajdonost egy csellel kiküldte a szobából.

Gábor János

A sértett nagyon hamar észrevette, hogy valaki hozzányúlt a pénzéhez, így a távozóban lévő személy után sietett, akit ugyan nem állított meg, de a járműve rend­számát felírta, és nagyon pontos személyleírást is adott róla az idő közben értesített rendőröknek. A megyei központnak elmondottak alapján azonnal körözni kezdték a magát redőnyösnek kiadó, 40 éves bajai férfit, akit végül fél órával később Sükösdön fogtak el. A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését, de minden információ illett rá, ezért átkutatták a furgonját, amiben megtalálták a pénztárcáját, benne 940 ezer forinttal. Ezt követően gyanúsítottként hallgatták ki, és a bizonyítékok hatására mindent beismert. A sértett még aznap este visszakapta a pénzét – tudtuk meg Répási Tamásnétól, a Kalocsai Rendőrkapitányság szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában