Lajosmizse

2020.08.19. 15:03

Tapétavágó késsel vagdosta a kalauzt egy férfi

Augusztus 14-én, pénteken este a Lajosmizséről a fővárosba tartó járat jegyvizsgálóját Dabas és Inárcs-Kakucs állomás között egy jeggyel nem rendelkező férfi bántalmazta: tapétavágó késsel a combján, a mellkasán és az arcán megvágta, a homlokát megütötte, majd a mozgó vonatról leugorva elmenekült. A sérült fiatal kalauznőt a mentők Inárcs-Kakucs állomásról kórházba szállították, az eset lelkileg súlyosan megviselte.

Hraskó István

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kallos Bea

Az elkövető körülbelül 25 éves, 165–170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid, fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van. A bűncselekmény elkövetésekor khaki színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt.

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dabasi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-29/360-207-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 számok valamelyikén.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában