videóval

2019.09.14. 15:34

TEK-esek fogták el azt a fajszi férfit, aki bántalmazta és zaklatta korábbi élettársát

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el pénteken Kalocsán azt a fajszi férfit, aki bántalmazta, majd zaklatta korábbi élettársát.

police.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: police.hu

A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai pénteken 18 óra 8 perckor zaklatás bűntett és kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 50 éves fajszi lakost.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017 nyara óta volt élettársát – még kapcsolatukban – több alkalommal bántalmazta. Továbbá a szexuális együttléteikről titokban videót készített, és ezen felvételek felhasználásával fenyegette meg, csakhogy vele maradjon. Szakításukat követően volt élettársát titokban megfigyelte, követte, zaklatta.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi engedéllyel tartott önvédelmi maroklőfegyverrel rendelkezik. A személyt a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el Kalocsán. Az önvédelmi fegyvert a kalocsai nyomozók lefoglalták.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozói előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában