eltűnt

2019.05.07. 16:01

Egy eltűnt nagykőrösi férfit keresnek a rendőrök

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kis István nagykőrösi lakos eltűnése miatt.

police.hu

A jelenlegi adatok szerint a 86 éves férfi 2019. május 7-én nagykőrösi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatásra tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt férfi 155-160 cm magas, egyenes testtartású, járása bizonytalan. Testalkata vékony, szikár, testsúlya körülbelül 55 kg. Haja fehér színű, sűrű, tömör, rövidre nyírt. Szeme kék, arca csontos, vékony, orra horgas alakú. Bajuszt – a közzétett képpel ellentétben – nem visel, fülei nagyméretűek, kissé elállók. Fogazat hiányos, beszéde „kőrösies” tájszólású, hangos szavú.

Fotó: police.hu

Eltűnésekor feltehetően sötétkék színű, matt anyagú, csípőig érő dzsekit viselt, ruházatáról egyéb információval nem rendelkezünk.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kis István tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában