Kecskemét

2018.08.16. 10:17

Rátámadtak a pultos nőre, mert nem tetszett nekik a számla

Vádat emeltek egy anya és lánya ellen, akik 2016-ban egy kecskeméti presszóban megverték a pultos nőt és testvérét, mert sokallták a számlát.

Hraskó István

A 43 éves kecskeméti nő és 22 éves lánya 2016. december 22-én délután egy kecskeméti presszóban italozott. Este 7 óra körül kérték a számlát, de sokallták viszont a végösszeget, ezért szóváltásba keveredtek a pultos hölggyel.

A konfliktus odáig fajult, hogy az anya ököllel arcon ütötte a pultos nőt, majd a lányával közösen többször megütötték és testszerte megrúgták. Ekkor a pultos védelmére kelt lánytestvére, de a garázda anya és lánya őt is megverték.

Távozásuk előtt a fiatalabb vádlott berúgta a bejárati ajtó üvegé és megrongálta a raktár ajtaját is, így 24 ezer forint kárt okozott.

A bántalmazás miatt a pultos hölgy a fején, a hasán és a lábain 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, testvére szintén könnyebben sérült.

A szabadlábon védekező vádlottakat az ügyészség garázdaság vétségén kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja és közérdekű munka kiszabását indítványozta velük szemben. A vádlottak bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában