halálos baleset

2018.06.11. 09:06

Járdán várakozókat ütött el egy autós Orgoványon, egy ember meghalt

Letért az útról és az út mellett várakozó két személy elgázolta egy autós hétfőn hajnalban Orgovány belterületén. Egy ember a kórházba szállítást követően elhunyt.

Maksa Balázs

Forrás: Orgoványi Önkéntes Tűzoltóság

Kerestük a balesettel kapcsolatban a megyei rendőr-főkapitányságot is. Mint azt Vincze-Messzi Adéltől megtudtuk, hétfőn kora reggel egy autós közlekedett Orgovány belterületén. Amikor a Molnár Gergely utcára akart kanyarodni – vélhetően a nem megfelelő sebesség megválasztása miatt – kisodródott és elütött két férfit, akik a járdán várakoztak. A balesetben három személy sérült meg. A járdán elütött 20 éves orgoványi férfi könnyű, míg egy 60 éves szintén orgoványi férfi súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az autó 43 éves női vezetője is súlyosan megsérült – tájékoztatta a baon.hu-t Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

A műszaki mentést és a gépjárművek áramtalanítását az Orgoványi Önkéntes Tűzoltóság és a Kecskeméti Hivatásos Tűzoltóság végezte.

Értesüléseink szerint a 60 éves orgoványi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Úgy tudjuk, hogy az autót vezető nő vélhetően rosszul lett. Helyszíni tudósítónknak a környékbeliek elmondták, hogy a nőnek már korábban is volt balesete, akkor szintén rosszullét miatt karambolozott. Kollégánk azt is megtudta a helyszínen, hogy több járókelő várakozott arra, hogy felszálljon a buszra, amikor a baleset történt. Az autós nagy sebességgel felhajtott a járdára és két személyt elütött. Az egyik férfi – aki később a kórházban meghalt – az ütközés erejétől berepült az egyik ház udvarára.

Fotó: Orgoványi Önkéntes Tűzoltóság
Fotó: Orgoványi Önkéntes Tűzoltóság
Fotó: Orgoványi Önkéntes Tűzoltóság
Fotó: Orgoványi Önkéntes Tűzoltóság
Fotó: Orgoványi Önkéntes Tűzoltóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában