baleset

2018.02.02. 14:25

Súlyosan megsérült a teherautóval ütköző Suzukit vezető nő

Csólyospáloson, a Kossuth és a Rákóczi utca kereszteződésében péntek délelőtt történt egy baleset, amikor a Suzuki vezetője fékezés nélkül behajtott a védett úton haladó teherautó elé.

Pozsgai Ákos

Az 50 év körüli budapesti nő, a tehergépjármű vezetőjének elmondása szerint a Rákóczi utcáról érkezett a Suzukival és fékezés nélkül hajtott ki elé. Az ütközés elkerülhetetlen volt, a Suzukit a tehergépkocsi egy út menti kútnak lökte. A helyszínre riasztották a kiskteleki és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat, valamint a rúzsai és a csólyospálosi önkénteseket is. A kocsiba szorult súlyosan sérült nőt a tűzoltók szedték ki és adták át a mentőknek, akik a kiskunhalasi kórházba szállították.

 

A balesetnek volt egy szemtanúja is. A csólyospálosi fiatalember alig néhány méterre parkolt az autójával a baleset helyszínétől. A baon.hu-nak megerősítette a teherkocsi vezetőjének elmondását, mely szerint lassítás nélkül hajtott be a kereszteződésbe a Suzuki. A kereszteződést egy köztéri kamera is figyeli, melynek felvételei minden bizonnyal a rendőrség segítségére lesznek, hogy pontosan tisztázzák a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában