Tündérszépek

2024.04.03. 06:50

Egy kecskeméti szőke szépség is modellt állt kameráinknak– galériával, videóval

Kedden újabb Tündérszépek fotózást tartottunk, ahol a fiatal kecskeméti Kovács Anita állt modellt stábunknak a Gyovai Art Fotóstúdióban.

Várkonyi Rozália

A fiatal Kovács Anita igazi profiként pózolt a kecskeméti stúdióban és előnyösebbnél előnyösebb képek készültek róla. 

Tündérszépek, fotózás, szépségverseny
A fiatal kecskeméti Anita is ragyogott a kamerák előtt
Fotó: Várkonyi Rozália

Anita korábban is volt már néhány fotózáson, és a Tőserdő Szépe szépségversenyen is részt vett már korábban. Amikor meglátta a Tündérszépek szépségverseny felhívását, úgy gondolta, hogy nincs mit vesztenie, így jelentkezett, hiszen imádja ha fotózzák, és reméli, hogy a versenyen például valamelyik ruhákat forgalmazó cég felfedezi és esetleg alkalmazná modellnek.

A fiatal kecskeméti hölgy szívesen kirándul három és fél éves kislányával. Imádja a természetet és nagy vágya, hogy beutazza a világot. 

– Nagyon új dolog ez a verseny számomra, ezért bevallom, félve jöttem el a fotózásra is, de nagyon jól éreztem magam, nem bántam meg, hogy jelentkeztem –  mondta el a fiatal édesanya.

– Úgy gondolom, hogyha vágyunk valamire, de félünk tőle, akkor is próbáljuk meg, hiszen ha nem tesszük, akkor bánni fogjuk, hogy miért nem mertük meglépni – tette hozzá. 

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyre!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu YouTube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!