Tündérszépek 2024

2024.03.20. 16:40

Tökéletes smink: a sminkmester ad tippeket a Tündérszépeknek

Idén ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de kérésére szerkesztőségünk profi fotósa is elkészíti a nevezők első saját fotósorozatát. Hogy milyen sminket érdemes a fotózáson viselni, arról Varga Eszter, sminkmestert kérdeztük.

Vajda Piroska

A szép smink alapja a gondosan ápolt arcbőr. A fotózás előtt a mindennapi rutin mellett érdemes feltölteni a bőrt, leradírozni, hámlasztani, kisimítani vonásokat – javasolja Eszter. 

smink, tippek, tündérszépek
 Varga Eszter, sminkmester adott pár tippet a tökéletes sminkhez
Fotó: Vajda Piroska

A fotózásnál viselt smink akkor teljes, ha az önazonos, ha rólunk szól, igazán minket tükröz. A jó smink által ragyogunk, megnő az önbizalmunk és teljes valónkban tudunk mozogni a kamera előtt – fogalmazta meg a sminkmester, aki arra is felhívja a jelentkezők figyelmét, hogy ha lehetséges ne ilyenkor vezessenek be új szokásokat. Például ne menjenek még többször szoláriumba vagy ne alkalmazzanak új kezeléseket a kontraindikációk elkerülése végett. Azt tanácsolja a versenyzőknek, hogy hangsúlyozzák az arcuk legszebb részét, a szemöldök legyen vastagabb, szépen ívelt, a puha kissé formázott ajkakra pedig inkább fiatalos színeket használjanak, a szempillák legyenek hangsúlyosak, mélyfeketék.

Varga Esztertől azt is megtudtuk, hogy az idei év trendje a fényes bőrkép. Ehhez társul az év színe, a Peachy Fuzz, a gyengéd, barackos-rózsaszínes tónus, ami a kedvesség, a gyengédség, az egészséges, vidám és természetes érzését kelti. 

Bár a szépség belülről fakad, egy jó smink azonban kívülről befelé hat, erősíti a hölgyek önbizalmát, magabiztos megjelenést ad. A kisugárzás az outfit teljessége ebből árad – fogalmazta meg Varga Eszter, sminkmester.

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyére!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!