Tündérszépek 2024

2024.02.17. 14:08

Színes és fekete ruhát is szívesen hordanak a Bács-Kiskun vármegyei hölgyek

A fekete mindenhez passzol, halljuk ezt számtalanszor, ami igaz is, mégis imádjuk a kéket, a sárgát, a pirosat, és a hangulatunk is visszatükröződik a ruháinkon. Arra voltunk kíváncsiak, olvasóink, milyen színű ruhákat viselnek legtöbbször.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Idén ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től várjuk a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését. Néhány nevezés már befutott hozzánk és a fotókat megnézve, különböző stílusú hölgyeket fogunk versenyünkön látni. 

A héten arról kérdeztük Instagram-követőinket, hogy ők milyen színű ruhát hordanak a legtöbbször. A követőink 50 százaléka színes és 50 százaléka leginkább fekete ruhát választ.

 

Faragó Atália Dominika, a Tündérszépek Bács-Kiskun vármegyei döntőse fekete és színes ruhában is megmutatta magát a kamera előtt. 

Faragó Atália Dominika
Fotó: Bús Csaba

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyére!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!