Tündérszépek 2022

2022.03.03. 14:03

Színes, fekete vagy inkább fehér? Mutatjuk, milyen színű ruhákat hordanak legtöbbször a Bács-Kiskun megyei csajok!

Egyre többször láthatjuk, hogy manapság egyre többen inkább már fekete holmikat hordanak, hiszen ez a szín mindenhez passzol, de a színes ruhákat sem szabad elhanyagolni. Lássuk szavazóink, milyen ruhákat hordanak legszívesebben.

baon.hu

Fotó: pexels.com/illusztráció

Már javában zajlik a Tündérszépek szépségversenyre jelentkezők fotózása, és igen változó stílusú hölgyeket kapunk lencsevégre. Néhányan színes, de páran inkább fekete vagy fehér ruhában mutatták meg szépségüket Kecskeméten.

Instagram követőink többsége, 55 százalék leginkább fekete vagy fehér ruhákat hord viszont 45 százalék legtöbbször színes ruhát húz.

Piukovits Panna, a 2021-es Tündérszépek Bács-Kiskun megyei döntőse tavaly piros és fekete ruhában is pózolt a kamera előtt.

Piukovits Panna. Fotó: Bús Csaba

Jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére!

Te is rajongsz a divatért? Szeretsz öltözködni? Akkor itt az idő, hogy jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére! Töltsd ki a jelentkezési lapot még ma, és csatlakozz azon 18-29 éves Bács-Kiskun megyei hölgyek közé, akik szépségükkel képviselhetik Bács-Kiskun megyét az országos szépségversenyen!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!