A Dal

2024.02.09. 11:02

A kecskeméti lány idén új eséllyel indulhat

A kecskeméti diáklány, aki LILy néven varázsolta el tavaly az országot tehetségével A Dal című műsorban, idén ismét bizonyíthat.

Orosz Fanni Flóra

LIly

Fotó: Kapott fotó

Egy év alatt rengeteg minden történhet az emberrel, pláne, ha az egész ország megismeri a nevét. A kecskeméti diáklány, Lantos Lili története tavaly kezdődött, amikor hatalmas siker érte A Dal 2023-as mezőnyében. A Visszatáncoltál című felvétele bejárta az országot és több rádió is játszotta a fiatal tehetség zenéjét. LILy és csapata idén ismét szerencsét próbálnak az ország daláért folyó küzdelemben. Többek között erről, és idei céljairól kérdeztük az aranyhangú lányt. 

– Mit vársz a 2024-es évtől? 

– Sokkal nagyobb erővel indulok ennek az évnek. Tavaly óta több tapasztalatot szereztem, és sokkal többet készültem az idei műsorra, mint előző évben.  

– Mit érdemes tudni az idei dalodról? 

– Sokkal közelebb áll hozzám ez a dal. Csalódások soráról szól, igazából 2023 fájdalmai összesűrítve. Családdal, barátokkal, és mindenféle problémával kapcsolatos. Úgy fordulok ehhez a dalhoz, amikor énekelem, mintha csak a legjobb barátom lenne.  

– A tavalyi sikereid ellenére sem vagy elégedett? 

– Az eleje jól indult, a műsor ott volt januárban és még tavasszal is. Utána viszont sajnos folyamatosan ment lefelé az életem.  

– Mennyiben változtál a népszerűség hatására? 

– Erősebb lettem a műsor által, és nagyon sok jó embert megismertem, a zenében is nagyon sokat fejlődtem.  

A fiatal tehetség elmesélte, hogy sokat köszönhet énektanárának, Singh Vikinek, hiszen rengeteget fejlődött technikailag és már ki is tűzött maga elé néhány célt: idén a versenyszámán kívül szeretne még egy dalt a nyár folyamán, illetve dédelgetett álmai közé tartozik, hogy együtt dolgozhasson L. L. Juniorral. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!