Celebfigyelő

2023.12.28. 12:51

A dédszülei szerelméről mesélt Daisy

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti influenszer megható sorokat osztott meg közösségi oldalán a karácsonykor szép létszámban összegyűlt családjáról.

Baon.hu

Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

„Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer ilyen sokan leszünk kettőnkből” – ez a meghatódott mondat a családi karácsonyon hangzott el dédipapa szájából, aki tavaly vesztette el dédimamát – fogalmazott Daisy.

– Minden évben tartunk egy nagy családi karácsonyt, ahol dédiék (sajnos már csak dédipapa), gyerekei, unokái és a dédunokák is jelen vannak, mindenki már a saját párját, családját is hozva. Mikor ezt mondta, könnybe lábadt a szemem, mert belegondoltam milyen igaz: ez a rengeteg ember nem lenne itt ma együtt, ha annó ők ketten, egy fiatal szerelmes pár nem dönt úgy, hogy családot alapítanak. Remélem egyszer mi is együtt karácsonyozhatunk majd a dédunokáinkkal – osztotta meg a megható mondatokat a kecskeméti influenszer.

A nagy család nagy készülődéssel is jár karácsonykor, Dasyék összesen 20 kilogramm hidegtálat készítettek a gyerekekkel, ezzel is levéve egy kicsit a terhet a szeretteik válláról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!