Baon podcast

2023.11.23. 11:05

Nagy Adri új számának üzenete, hogy nincs túl késő a nagy döntésekhez – podcast

Nagy Adri kecskeméti születésű színésznő és énekesnő volt a Gong rádió Mai téma című műsorának vendége a napokban. Az énekesnő Lofti Begivel közös, Nincs túl késő címmel megjelent új daláról beszélt a rádióműsorban.

Horváth Péter

Nagy Adri

Forrás: Gong.hu

Nagy Adri a dal üzenetéről, elmondta, hogy amint a cím sugallja, nincs túl késő újrakezdeni, megvalósítani magunkat, vagy éppen nemet mondani arra, ami nem épít bennünket, esetleg kilépni egy olyan kapcsolatból, ami visszahúz. Mint fogalmazott, erős lökésnek szánta azoknak, akik épp az ilyen lépéseket fontolgatják, de még nem határozták el magukat. Az énekesnő is volt már ilyen helyzetben, ezért is szerette volna dalban elmondani az ezzel kapcsolatos gondolatait, hogy erőt adjon másoknak. Bevallása szerint nála az anyaság hozta meg azt, hogy az élet minden területén kiálljon magáért. 

A kecskeméti születésű énekesnő a zeneszám születésének körülményeiről, az influenszer lét jellegzetességeiről, és következő daláról is beszélt a rádióműsorban. Bővebben hallhatnak ezekről a felvételen.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!