Celebfigyelő

2023.11.05. 11:56

Kitálalt a Nagy Ő versenyzője Jákob Zoliról

Jákob Zoli, a hartai származású milliárdos szerelmi életét az utóbbi hetekben napról napra követhettük, hiszen idén a TV2 sikerműsorában, A Nagy Ő-ben keresi az igaz szerelmet.

Baon.hu

Jákob Zoltán

Forrás: TV2

Erika, a nyelvtanárként dolgozó versenyző sokáig az egyik legesélyesebbnek tűnt, de végül kiesett a játékból – írja a borsonline.hu. Mint arról korábban beszámoltunk, Jákob Zoli vasárnap Betti és Nati közül fog választani a műsor fináléjában. Bár Erika szomorúan távozott, egyáltalán nem érzi magát csalódottnak, a hirtelen jött népszerűséget pedig igyekszik kihasználni. 

Erika a napokban egy kérdezz-felelek játékot indított a közösségi oldalán, ahol a Zoli valódi személyiségét firtató kérdésekre válaszolt. Sokan arra voltak kíváncsiak, hogy Erika szerint Zoli, az ország 39. leggazdagabb emberként hogyan éli azt meg, hogy mindig van mit a tejbe aprítania. Nos, a volt versenyző csak pozitívan tudott nyilatkozni erről a kissé kényes kérdésről.

– Tetszik az, ahogy a gazdagságát kezeli és szerintem itthon ez hiánypótló volt. Benne lehet látni a „szegény parasztfiút” a népmeséből, aki megcsinálta a szerencséjét. Nálunk a pénz nagyon érzékeny téma, van, aki például Budán elbarikádozza magát, Zoli viszont közvetlen, egyszerű maradt, nem titkolja, hogy van pénze, és meri vállalni, hogy ezt élvezi is – összegezte a véleményét Erika, aki annyit biztosan köszönhet a műsornak, hogy visszatért a szerelembe vetett hite, írja a Bors.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!