A Nagy Ő

2023.11.03. 13:43

Vasárnap derül ki, megtalálja-e a szerelmet Jákob Zoltán

A hét utolsó napjának estéjén derül ki, hogy Bettit vagy Natit választja szíve hölgyének az ország 39. leggazdagabb embere. A TV2 rendkívüli műsorváltozással, a Sztárban Sztár leszek! előtt vetíti A Nagy Ő legfontosabb döntését. Akkor derül ki tehát, lesz-e nyertese a műsornak, és ha igen, a babaarcú szőke ciklont, Natit, vagy a dögös édesanyát, Bettit választja párjául Jákob Zoltán.

Orosz Fanni Flóra

Véget ért a Nagy Ő

Forrás: TV2

A Nagy Ő és a szerelmet kereső 19 hölgy hetek óta a képernyők elé szegezi a nézőket, a műsor minden kiemelt célcsoportban nyeri a nézettségi versenyt a műsorsávjában. Látva a reality kiemelkedő népszerűségét, a TV2 úgy döntött, a nézői igényeket még inkább kiszolgálva korábbi időpontban sugározza a műsor legizgalmasabb részét, a végső döntést. Így tehát a nagy finálét, azaz, hogy megtalálja-e a szerelmet a kastélyban Jákob Zoltán, és ha igen, Natival, vagy Bettivel képzeli el a jövőjét, a megszokotthoz képest korábbi kezdéssel, vasárnap, a Tények után, 18.55-től tűzi műsorára – közölte a TV2.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!