A ruha alig takart valamit

2023.11.01. 10:49

Fehérneműs nyuszilányok táncoltak az asztalon a Szingli vagy svindliben

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsor üdvöskéje, viszont már csak néhány napja van arra, hogy kiválassza a győztes fiút.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: Tápai Andi Instagram-oldala

A kiskunhalasi szépség úgy néz ki, hogy rákapott a játék ízére, és az eddigi rossz döntéseit most rafinált és meglepő tettek váltották fel. A szinglik és a svindlik aránya a villában jelenleg 3–3, hiszen a legutóbbi epizódban Danit hazaküldte, akinek nemcsak barátnője, hanem kapásból felesége van. Dani színjátéka mindenkit meglepett, de a nap sokkal nagyobb fordulatokat tartogatott még ennél is.

A svindlik barátnői fehérneműs nyuszilányoknak öltöztek, a ruha pedig alig takart valamit. A fiúk igyekezték türtőztetni magukat, de nem mindenkinek sikerült, pláne amikor az egyik nyuszilány még az asztalra is felpattant.

– Amikor egy nyuszilány felmászik az asztalra, és igazából a popóját szinte az arcomba nyomta, akkor azért legszívesebben én sem maradtam volna lefagyva, de hát csak ültem ott és igyekeztem nem csorgatni a nyálam – vallotta be Tibi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!