Szingli vagy Svindli

2023.10.18. 11:09

Tápai Andi tisztességtelen ajánlatot tesz versenyzőjének

Csók csattant és tányér tört a Szingli vagy svindli legutóbbi epizódjában. Tápai Andi egy percet sem unatkozik.

Orosz Fanni Flóra

Tápai Andi

Fotó: VIASAT3

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsor üdvöskéje. A barna szépségnek nincs könnyű dolga, hiszen egy csapatnyi pasi közül kell kiválasztania a végén azt az egyet, akivel szerelembe eshet, és az sem hátrány, ha az illető szingli. 

A játék szépsége ugyanis, hogy Andi valójában sosem lehet biztos abban, hogy ki az, aki szingliként a szívéért jött, és ki az, aki a barátnőjével csak a 20 millióra hajt. Folyamatos tesztnek veti alá a fiúkat, így történt az is, hogy hirtelen csókot váltott Attival, akit addig inkább csak barát zónába sorolt. Erre Dejan, Andi abszolút befutója féltékenységben tört ki és magyarázatot várt:

– Semmilyen érzelmi dolgot nem jelentett ez nekem, csak egy tesztet – nyugtatta meg Andi a féltékeny Dejant.

Ezzel párhuzamosan a szomszédos villában is zajlanak az események, ott ugyanis a svindlik barátnői laknak. Snezi, az új lakó és Gina, Tibor párja már az eleje óta rivalizálnak egymással, de mégis megpróbáltak tiszta vizet önteni a pohárba. A végén viszont csak rontottak a helyzeten, Snezi tányért dobált, mert nem tudta másképp kezelni az indulatait.

Amíg Gina cicaharcot vívott riválisával, a párja, Tibor sem unatkozott, aki már nem tudta magát kimagyarázni Andi előtt és színt vallott. A meglepetés még csak ezután következett, ugyanis Tápai Andi, a műsor hercegnője és nyomozója tisztességtelen ajánlatot tett, amiről a szerdai adásban mindent megtudhatunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!