Kirándulás

2023.09.13. 17:41

London látványosságaiban gyönyörködött Nádai Anikó

Először járt Londonban Nádai Anikó.

Baon.hu

Nádai Anikó

Forrás: ripost.hu

Nádai Anikó, a bajai és keceli kötődésű egykori valóságshow-szereplő, műsorvezető Instagram-oldalára töltött fel néhány fotót, amelyben beszámol arról, hogy a napokban Londonban járt és megismerte az ottani látványosságokat és angol ételeket is kóstolt. 

Néhány napja a Tower Bridge-nél pózolt Nádai Anikó, ennél a képénél írta, hogy:„London gyönyörű. Először járok itt és nem győzöm befogadni ezt a sok szépséget. Minden sarkon van valami amitől eláll a lélegzetünk. Csodás időt fogtunk ki szerencsére.” Mint írta, 16 kilométert sétáltak a városban és ez a tervük a következő napon is. 

A következő posztjába több képet is feltöltött közösségi oldalára, ahol megmutatta követőinek, miket tekintettek meg a városban. „Elképesztően izgalmas ez a város. És annak ellenére, hogy egy percet nem pihentünk még rengeteg látnivaló maradt. Ide még vissza kell jönni.”– írja a képek alatt Nádai Anikó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!