Celebfigyelő

2023.08.10. 18:32

Teljes fordulatot vett a kecskeméti influencer élete

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű kertészmérnök, influencer a napokban beszélt követőinek a változásról, melyen tinédzser kora óta ment keresztül.

Baon.hu

Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

– Lázadó tiniként el sem tudtam volna képzelni, hogy az acélbetétes bakancsomat egyszer majd szalmakalapra cserélem, hogy a nyüzsgés helyett a nyugalmat keresem, hogy a házibulik nem hoznak majd lázba, hiszen a kikapcsolódást a kert nyújtja – elmélkedik Daisy a közösségi oldalán.

– És bár a gyógynövényes könyveket már akkor is bújtam, álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer én is írok egyet. Ha a 15 éves énem most látna, biztosan kerekednének a szemei, de azt hiszem, titkon azért kicsit büszke is lenne rám – zárja gondolatait a kiváló kertészmérnök.

Daisy igazán büszke lehet magára, ugyanis sokaknak változtatta meg az étkezéshez és a szépségápoláshoz való hozzáállását. Több mint százezren követik tanácsait és praktikáit napról napra, valószínűleg a hamarosan elkészülő könyve is nagy népszerűségnek örvend majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!