Nagy Ő

2023.02.15. 11:53

Jákob Zoltán, a magyar milliárdos elárulta, milyen számára az ideális nő

Nem titok, hogy a hartai születésű Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő, ennek apropóján volt a Mokka vendége a magyar milliárdos.

baon.hu

Az üzletember nem gondolta túl a dolgokat: főzés és tálalás közben osztotta meg a gondolatait a műsorral kapcsolatban, így mások mellett azt is elárulta, hogy kihívásként tekint a produkcióra, valamint reméli, hogy lesz majd olyan jelölt, akivel jól érzi magát – számolt be a ripost.hu.

– A magamutogatás annyira nem az én világom, viszont az, hogy megmutassak dolgokat, igen. Úgyhogy gondolkoztam ezen, és azt gondolom, hogy élesben a nézők előtt kipróbálom magam, hogy mennyire vagyok jó abban, hogy kiválasszam azt az embert, akivel jól tudom érezni magam a hétköznapjaimon, az estéken, utazásokon és mindenhol. Remélem, lesz olyan azok közül, akik ott lesznek – mondta Jákob, aki a műsorvezetők kérdésére kitért arra is, hogy mit keres a jövendőbeli párjában.

–Nekem a legfontosabb a humor, a vidámság. 

Nem kell, hogy mindig vidám legyen, de legyen humorérzéke. A másik, az az ápoltság. Nem kell, hogy ő legyen a legszebb, sőt, nem is akarnám, hogy az legyen, mert az elviszi egy más irányba a dolgokat. De ápolt legyen, adjon magára, és legyen neki fontos ez a dolog.

A Crystal Nails alapítója emellett kiemelte, örülne annak, ha a műsorban olyan párra lelhetne, akivel tényleg leélheti az életét, de ha ez nem így lesz, akkor sem adja fel és keres majd tovább.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!