Krimi

2023.09.22. 05:41

Felakasztotta magát, az utolsó percben mentették meg az öngyilkos férfit Borsodban

Nem sokon múlt a végzetes tragédia.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. szeptember 18-án 19 óra körül érkezett a bejelentés, hogy egy férfi összeveszett a feleségével, majd öngyilkossági szándékkal távozott otthonából. A bejelentést követően egy közelben járőröző páros – Olajos Péter r. őrmester és Madarász István r. főtörzszászlós – azonnal megkezdték a kutatást - írja a police.hu.

A Hernádkércs külterületén található folyóparton a férfi hozzátartozói megtalálták a család autóját, majd a rendőrök a kocsi közelében egy fára drótkötéllel felakasztott férfit is. A járőrök a helyzet súlyosságát rögtön felmérve megkezdték a segítségnyújtást. 

 

Az egyenruhások gyors és hatékony reagálásának köszönhetően a még életjeleket mutató férfi nyakáról eltávolították a kötelet, majd stabil oldalfekvésbe helyezték a földön.

 

A rendőrök időközben a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akik további ellátás céljából kórházba vittek.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában