Krimi

2023.03.02. 06:26

Halálos tragédia Nagymányokon: nyitott ajtóval indult el a busz

Egy 60 éves nő életét vesztette.

Fotó: police.hu

Újabb részletek derültek ki a nagymányoki tragédiáról. Mint megírtuk, egy 60 éves nő életét vesztette kedd reggel, amikor egy mozgó buszról szállt le. 

A rendőrség és a helyiek a teol.hu-nak is megszólaltak a részletekről. A lap értesülései szerint a nő elvesztette az egyensúlyát, így esett le a buszról, beütötte a fejét az útpadkába. 

Sajnos a koponyasérülései olyan súlyosak voltak, hogy sem a helyszínre érkező rendőrök, sem a mentők nem tudták újraéleszteni.

Szemtanúk szerint a nő előtt többen leszálltak már, és még utána is sokan szerettek volna leszállni, az ajtó nyitva volt, de a busz elindult, ekkor történt a tragédia. Az utasok, amint látták, mi történt, kiabáltak a sofőrnek, hogy álljon meg.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a portált, hogy az ügyben – a helyszínen rögzített és beszerzett bizonyítékok alapján – halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában