Tájékoztatás

2024.05.14. 19:13

Összeírják a mezőgazdasági vállalkozásokat Kecskeméten

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Kecskeméten mezőgazdasági összeírást hajt végre Egyéni gazdaságok júniusi összeírása, 2024 elnevezéssel – tájékoztatott Kecskemét Önkormányzata.

Horváth Péter

A közlemény szerint a felvétel nem teljes körű, a minta kiválasztása matematikai-statisztikai módszerrel történt, a válaszadás azonban az adatfelvételre kijelöltek számára kötelező.

laptop, írás
Fotó: TippaPatt

A KSH valamennyi adatszolgáltatónak biztosítja az online önkitöltési lehetőséget május 15. és 23. között, mely időszak alatt a számukra legalkalmasabb időpontban teljesíthetik adatszolgáltatási kötelezettségüket. Erről e-mailben vagy postai úton küldtek névre szóló tájékoztatást. A kérdőívet május 23-ig kitöltők között egy 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt sorsolnak ki. Az önkitöltés lehetőségével nem élőket összeírók keresik fel személyesen vagy telefonon május 24. és június 15. között.

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) alkalmazásában álló összeírók végzik, akik fényképes igazolványukat az adatfelvétel megkezdése előtt kötelesek felmutatni.

Az aktuális felvétel részleteiről a ksh.hu/mezogazdasagi_osszeirasok oldal nyújt további tájékoztatást – olvasható az önkormányzat közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!