Baja

2024.05.14. 18:49

Egyre népszerűbb az Alvégi Termelői és Kézműves Piac – galériával

Nem csak a környéken, a környező megyékben is híre ment az Alvégi Termelői és Kézműves Piacnak. Sokan érdeklődnek a szervezőnél Szőts Mónikánál az Úticél Egyesület elnökénél, aki a helyi termelői vásárt megálmodta és létrehozta. A legutóbbi eseményen hat új termelő is kínálta portékáit, a szervező szerint ők visszatérő árusok lesznek. A piac hangulatát élőzenei kíséret biztosította, Kárpáti Jonatán és nagyapja muzsikáltak. Legközelebb főzéssel kedveskednek a látogatóknak.

Márton Anna

– Igyekszünk minden alkalommal valami újdonságot, valami mást nyújtani, hogy aki visszatér és rendszeres vásárló vagy látogató, mert nem feltétlenül vásárolnak az emberek, akkor  ő is örömét lelje abban hogy ránéz a különleges látványos alvégi vásárra. Itt nemcsak élelmiszereket, hanem dísztárgyakat, használati tárgyakat is kínálnak. Aki ballagásra készül ilyen jellegű termékeket is találhat nálunk – tudtuk meg a szervezőtől. 

Szőts Mónika
Szőts Mónika szervező, az Alvégi Termelői és Kézműves Piac megálmodója és létrehozója
Fotó: Márton Anna

Legközelebb június 9-én rendezik meg az Alvégi Termelői és Kézműves Piacot, akkor főzéssel kedveskednek a látogatóknak. Kámánné dr. Bari Bernadett közösségi oldalán írt a vásárról és köszönetét fejezte ki a szervezőknek, a termelőknek, árusoknak a folyamatos jelenlétért. „Vasárnap ismét megtelt az alvégi közösségi tér. A tavalyi évben életre keltett Alvégi Termelői és Kézműves Piac népszerűsége töretlen és hétről-hétre egyre többen látogatnak ki ide. Ez az Alvégen élők közös sikere, hiszen pont azért hívtuk életre ezt a termelői vásárt, hogy tovább erősítsük az alvégiek közösségét! Köszönöm a szervezők munkáját, a kézművesek és a kistermelők folyamatos jelenlétét”  – fogalmazott a bajai polgármesterjelölt.

 

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában