Krimi

2023.02.13. 05:55

Kizuhant a hetedikről, szörnyethalt a fiatal focista

Huszonhat éves volt.

Forrás: feol.hu

 

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Balla Bence Tamás, aki az őszi idényben az Iszkaszentgyörgy színeiben játszott, tavasztól pedig úgy volt, hogy visszatér korábbi csapatához, a Lepsényhez – számolt be a szomorú hírről egy szurkolói portál. 

Az Index információi szerint ő az a fiatal férfi, akinek haláláról a feol.hu szombaton beszámolt. Mint írják, a közösségi médiában több ismerőse is elbúcsúzott a fiatal labdarúgótól. Egyikük azt is közölte, hogy ő volt az a fiatal férfi, aki szombaton meghalt.

 

A vármegyei hírportál egy tragikus esetről adott hírt: egy fehérvári lakóépület hetedik emeleti erkélyéről zuhant ki egy férfi. Az, hogy öngyilkosság vagy baleset történt, hivatalosan nem  derült még ki.

„A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint február 11-én, szombaton reggel arról kaptak bejelentést, hogy Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti épület hátsó bejáratánál található füves területen egy fiatalember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai, azonban hiába küzdöttek az életéért, a férfi meghalt. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – írta a feol.hu.

A TV2 Tények úgy tudja: 

 

a fiatal férfi dohányozni ment ki az erkélyére, felült a párkányra, de megcsúszott és kiesett, azonnal meghalt. Egy járókelő még megpróbálta újraéleszteni, de már nem tudta. Barátai és családja is megerősítette, hogy nem akart meghalni, 

 

a héten Párizsba utazott volna a barátnőjével Valentin napot ünnepelni.

 

 

 

 

Címkék#tragédia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában