Kegyetlen

2021.12.17. 07:21

Fejszével ölte meg két lakótársát egy diósdi férfi

A diósdi férfit két ismerőse fogadta be magához, amikor nem volt hol laknia. Gyakran együtt italoztak, ezután pedig általában veszekedtek is. Az egyik este a férfi ivott és drogozott, majd álmukban megölte a lakótársait egy fejszével.

A férfi egyszer meglopta az egyik ismerősét, a másik pedig azt mondta neki többször is, hogy csak kihasználja őket.

Forrás: Police.hu

Tavaly áprilisban, az esti órákban a férfi egyedül ivott és drogozott, közben a lakótársai a szobáikban aludtak. Ekkor eldöntötte, hogy mindkét ismerősét megöli.

Magához vette a nem sokkal korábban megélezett fejszéjét és bement az egyik ismerős szobájába, ahol többször lecsapott. Ezek után átment a másik szobába, ahol a másik férfira sújtott le többször.

A két ismerősnek nagy fájdalommal és vérveszteséggel járó, súlyos sérüléseik lettek, amik közül több csonkolás volt. A helyszínen belehaltak a sérüléseikbe.

A gyilkos ezek után elment egy benzinkútra, ahol alkoholt, üdítőt és ételt vett, majd visszament a házhoz, ahol bejelentette a segélyhívón, hogy mit tett.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a férfi ellen – írja az Origo.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában