Fájdalmas szavak

2022.05.06. 22:41

Hódi Pamela szívszorító sorokkal búcsúzik kislánya apjától

41 éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt Berki Krisztián. Hódi Pamela a közösségi oldalán osztotta meg érzéseit.

Berki Krisztiánt számos hazai híresség búcsúztatta megható üzeneteikkel, estére pedig Pamela is összeszedte minden erejét, és posztolt Instagram-oldalán.

Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus. Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást. Kérem a sajtót, ha rám nem is… egy 8,5 éves kislányra legyenek tekintettel akivel 0-24 órában együtt vagyok, és próbálom átvenni minden fájdalmát. Köszönöm, Pamela

– olvasható a posztban, amelyhez Pamela egy közös fotót is posztolt Krisztiánról és Natiról.

A bejegyzést ide kattintva lehet elolvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában