Család

2022.02.15. 06:17

Nótár Mary megdöbbentő vallomása: apukám valójában nem az édesapám

Az énekesnő most először beszélt arról, hogy a férfi, akit apukájának nevez, nem a vér szerinti apja.

Már elképesztően fiatalon hatalmas sikereket ért el a zenei pályán Nótár Mary, aki mindig is hangsúlyozta, hogy mennyire sokat köszönhet családja szerető támogatásának. Azonban most először tért ki arra, hogy a férfi, akit apjaként emleget, valójában nem a vér szerinti édesapja. 

„Több generációra visszamenőleg muzsikus családba születtem. Sok támogatást kaptam apukámtól, aki valójában nem a vér szerinti apukám. A szüleim első házasságából születtem, majd anyukám újraházasodott, és az új párja lett az én nevelőapukám.Javarészt ő volt az, aki meglátta bennem a muzikalitást és segített elindulni a pályán” – mondta a 100.3 Rádió Dikh-ben az énekesnő, aki mindvégig tudta, hogy a zenei pálya lesz az ő útja. 

„Mindig gyűjtögettem a zsebpénzem, amiből végül egy szintetizátort vettem. Azon gyakorolgattam, de nem tudatosan, csak próbálkoztam. A nevelőapám megkérdezte, hogy tudom-e, mit csinálok, melyik hang micsoda. Akkor még fogalmam sem volt, de ő mindent megtanított nekem. Leíratta velem, hogy melyik leütés melyik hanghoz kapcsolódik. Két hét alatt közel hetven dalt tanultam meg játszani, majd elkezdtem saját magam komponálni” – emlékezett vissza a Bors cikke szerint Nótár Mary, aki még középiskolába járt, amikor beindult a zenei karrierje. 

„Zenekarral jártunk fellépni, péntektől vasárnapig ott voltunk a bálokon, esküvőkön és zenéltünk. Tizenéves voltam, amikor az első lemezszerződéssel megkerestek, de mivel Pestre kellett volna költöznöm, nagypapám nem támogatta a dolgot. Szerette volna, ha befejezem az iskolát. Így is lett, utána még egy fél évet szakosodtam is, de tovább nem bírtam az iskolát és a fellépéseket együtt vinni. Mivel akkor már jól látszott, hogy ez lesz az én utam – jöttek a felkérések, fellépések és már a családomat is tudtam támogatni anyagilag –, a zenei karrier építése mellett döntöttem. Soha, egy percre sem bántam meg, jól döntöttem, de mindig azt mondom, hogy a tehetség önmagában kevés. A tanulás az alapja mindennek, örülök, hogy az sem maradt ki az életemből” – mondta a Zsá Shéj műsorvezetőinek, Minzari Alexandrának és Nagy Melanie-nak Nótár Mary.

Fotó: 100.3 Rádió Dikh

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában