Bulvár-celeb

2021.07.01. 12:30

Megszólalt a 18 évesen elhunyt focista édesanyja: Viktor különleges ember volt, nagy jövő előtt állt

Keresett modellként is nagy jövő várt a múlt héten a futballpályán elhunyt 18 éves focistára. Hegedűs Viktor Marcell haláltusáját végignézte a családja és a fiatal barátnője is. Az édesanyja, Szilvia szívszorító részleteket mesélt gyermekéről.

Forrás: Bors

Hegedűs Viktor Marcell egész életében aktívan sportolt. 18 éves korára a Tarr Andráshida labdarúgócsapatának oszlopos tagjává vált, és komoly szerepe volt abban, hogy az együttes idén már az NB III-ban indulhat. Múlt hétfőn a csapat baráti összejövetellel egybekötött idénynyitó edzésén vett részt, amikor váratlanul összeesett, és már a gyorsan kiérkező mentők sem tudták megmenteni az életét. A fiatal labdarúgó haláltusáját jelenlevő szerettei és barátnője is végignézte, Zalaegerszegen játszó bátyja, Olivér pedig már arra ért oda csapata edzéséről, hogy édesanyja a halott fiát ölelte és csókolta – írja a Bors.

Viktor tragédiája az egész országot megdöbbentette. Nem csupán labdarúgókörökben kedvelték, a sokoldalú fiatal más területeken is komoly sikereket ért el.

– Különleges ember volt, aki a 18 évébe mindent besűrített

– csuklott el Vajda Szilvia, Viktor édesanyja hangja. A gyászoló szülő a Borsnak elmondta: a fia éppen érettségizni készült, hogy jövőre Budapestre költözzön és egyetemre járjon.

Imádták egymást a testvérével
Fotó: Bors

– Mivel a sportnak köszönhetően kiváló alakja volt, felajánlottak neki egy ötéves, nemzetközi modellszerződést – árulta el a gyászoló szülő. Szavaival egybecseng, hogy munkatársunk Viktor több barátjával és hölgyismerősével beszélt, akik szerint a fiatal focista mindig is ügyelt a megjelenésére. Ugyan minden ujjára kaphatott volna egy lányt, de ő hűséges volt a kedveséhez.

Kifejezetten jól tanult, szellemi területen is jeleskedett

– Sakkozott, és két alkalommal jutott be a 100 táblás szimultánba a Polgár Sakkfesztiválon, Polgár Judittal, Polgár Zsuzsával sakkozhatott, minden napra célokat tűzött ki – mondta Szilvia, és hozzátette, hogy Viktor emlékét megőrözzék, hamarosan létrehoznak egy a nevével fémjelzett alapítványt.

– Már folyamatban van az alapítás, a polgármester úr vállalta a kuratórium tagjainak megkeresését. A szervezet Viktorhoz hasonló, sokoldalú és tehetséges sportoló fiatalok támogatására jön létre – mesélte az édesanya, akit mélyen megérintett, hogy a család a tragédia hírére rengeteg együttérző üzenetet kapott.

– A gyermekem angyallá vált, és én hiszem, hogy örökre velünk marad! – fejezte be Szilvia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában