zenész család

2018.02.06. 13:28

Varga Miklós gyerekei egyértelműen örökölték a tehetséget

Varga Miklós fia, Szabolcs és Vastag Tamás nyerte a Sztárban sztár+1 kicsi idei versenyét. Az énekes és családja másodszor élhette át az érzést, hiszen tavalyi műsorban lánya, Vivien győzött.

Varga Miklósnál nem volt boldogabb apa vasárnap este. Amikor Tilla kimondta, hogy Varga Szabolcs – Vastag Tamás a Sztárban Sztár+1 kicsi győztese, az egész család sírva, nevetve ölelkezett össze.

Még egyszer átélni azt az érzést, amit tavaly Vivivel, ez valami csoda – mesélte Varga Miklós csillogó szemmel, amikor vasárnap este kiderült, fia és Vastag Tamás a Sztárban Sztár+1 kicsi győztese. „Voltak apró jelek, majdnem minden ugyanúgy történt, mint tavaly. Akkor Viviék is népszerűek, nagyon jók voltak, és mégsem nyertek heti adást. Az utolsó előttit nyerték meg. Mit ad isten, Szabiéknál ugyanez lett. Most a döntőben is egy csomó olyan dolog történt velük, ami kísértetiesen hasonlított. Például, a Viviék voltak, akik zárták az adást, most a Szabiék. Akkor is a zsűri nagy része őket hozta ki győztesen, most is. De mivel a közönség dönt, nem lehettünk biztosak semmiben. Amikor elhangzott a nevük, hát… libabőr, és még mindig. A Jóisten keze biztosan benne volt.”

Miklós mind közül arra a legbüszkébb, hogy Szabi minden egyes adásra rendkívül lelkiismeretesen készült. „Ha valaki, akkor én láttam, hogy ebben a győzelemben mi munka volt. Több mint negyven éve vagyok a pályán, de én összesen nem gyakoroltam annyit, mint Szabi a tíz hét alatt. Volt úgy, hogy még éjfélkor is tőle zengett a ház.”

De Szabinak még most sem jött el a pihenés ideje. A Varga család közösen dolgozik tovább. Szerdán kezdődik ugyanis a Talpra magyar rockmusical próbafolyamata, amely március tizenötödikéig tart, és mindhárman benne vannak.

Szerettem volna megmutatni, hogy mit tanultam az elmúlt tizenhét évben. A győzelem hab a tortán. Örök emlék marad, nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem. Egyáltalán nem volt plusz teher, hogy Vivien nyert tavaly, inkább csak ösztönzött, hogy minél jobban teljesítsek – mondta Szabi. A fiú azt is elmondta, hogy bármilyen hihetetlen is, otthon nincsenek nagy közös éneklések. „Inkább csak Vivivel szoktunk énekelni, apával ritkán.”

Borítókép: Varga Szabolcs és Vastag Tamás nyerte a Sztárban Sztár+1 kicsi vasárnapi döntőjét

Forrás: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában