Hangadó

2011.10.22. 23:01

Megtört a jég

NB I-es tagsága óta még soha nem sikerült nyernie a Kecskemét labdarúgó csapatának a Pápa ellen. Szombaton azonban könnyedén verte a KTE a meglehetősen gyengén játszó Veszprém megyei alakulatot.

B. K.

Kecskeméti TE - Lombard FC Pápa 3-0 (2-0)
Kecskemét, 2000 néző. Vezette: Iványi (Erős, Medovarszki)
Kecskemét: Németh G. - Maynard, Radanovics, Balogh B., Mohl - Szavics  - Csukics, Bori, Bertus - Stokic, Lencse. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics
Csere: Csukics helyett Gyurcsó az 55., Stokic helyett Foxi a 74., Bertus helyett Hegedűs Á. a 83. percben.
Pápa: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Rodenbücher, Présinger - Horváth L. - Puri, Marics, Ganugrava - Lovrencsics G., Ferenczi I. Vezetőedző: Véber György
Csere: Puri helyett Zulevs, Marics helyett Németh M. mindkettő az 58. percben. 
Sárga lap: Mohl (Puri akasztásáért) a 8. percben, Puri (Mohl buktatásáért) a 27., Tóth G. (Bori elkaszálásáért) a 32., Radanovics (Lovrencsics G. lerántásáért) a 45., Rodenbücher (Gyurcsó buktatásáért) a 63., Présinger (Bori letalpalásáért) a 66. percben. 
Gólszerző: Stokic (1-0) a 18., Bori (2-0) a 33., Szavics (11-esből, 3-0) a 63. percben. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Simán vette az akadályt a KTE
[/caption]

Tomiszlav Szivics: - Összhangra talált a csapat és a szurkolóink. A második félidőben kicsit visszavettünk, de nekünk gondolni kell a szerdai, Mezőkövesd elleni Magyar Kupa-meccsre is. Ezért kértem játékosaimtól a szünetben, hogy kicsit lassítsunk, tartsuk a labdát.
Véber György: - Egy osztálynyi különbség volt a két csapat között. Pontatlanul, sokat hibázva játszottunk, de a legjobban az zavar, hogy több játékosom lelketlenül is. Ez pedig egy profi gárdánál megengedhetetlen. Ma teljes csődöt mondott az együttesem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!