Ezzel ez üzenettel bátorítja Messit kisfia - videóval

A világbajnokság döntője előtt az argentin válogatott legnagyobb sztárja, Lionel Messi bátorító üzenetet kapott a éves kisfiától, Thiagotól.

baon.hu

Az utolsó világbajnokságán szereplő hétszeres aranylabdás klasszis abban a reményben léphet pályára a Franciaország elleni fináléban, hogy siker esetén pályafutása során először magasba emelheti a trófeát. Ebben természetesen családjától is rengeteg támogatást kapott a 35 éves klasszis, de a tíz éves fia, Thiago még egy utolsó bátorító üzenetet küldött édesapjának a döntő előtt, amiről Messi felesége, Antonela Roccuzzo osztott meg egy képet a közösségi oldalán – figyelt fel rá az origo.hu.

Messi fia az argentinok népszerű dalával hangolt a döntőre
Forrás: Antonela Roccuzzo közösségi oldala

Messi legidősebb leírta az argentin szurkolók egyik kedvenc dalának (Muchachos) szövegét a füzetébe, melyet aztán ki is színezett az argentin zászlóval.

A spanyol nyelvű levélben ez áll:

Argentínában születtem, Diego (Maradona) és Lionel földjén. Srácok, most ismét izgatottak vagyunk, meg akarom nyerni a harmadikat, világbajnok akarok lenni, és látjuk, amint Diego a mennyből, Don Diegóval és La Totával szurkol Lionelnek.„

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!