Letaszította Messi a rekorder tojást a trónról az Instagramon

Lionel Messi bejegyzése a katari labdarúgó-világbajnokság döntője után minden idők legtöbb lájkját begyűjtő Instagram-posztjává vált.

baon.hu

Lionel Messi elképesztő őrületet vált ki rajongóiból

Fotó: JUAN MABROMATA / AFP

Az Origó szerint, csupán Instagram-rekord fricskának indult, de közel négy évig a világ legtöbb lájkot begyűjtő Instagram-bejegyzése volt egy tojás. 2019 január első hétvégéjén ugyanis Chris Godfrey létre hozott poénból egy Instagram-fiókot egyetlen képpel, amelyhez annyit írt:

Döntsük meg a világrekordot, legyen ez a tojás az Instagram legkedveltebb képe. Most Kylie Jenner fotója az 18 millió kedveléssel!”

A célt mindössze tíz nap alatt elérte a tojáskép, és 55,9 millió kedveléssel tartotta a csúcsot. Egészen mostanáig. Ugyanis Lionel Messi vb-döntő után készült képe közel négy év után letaszította a trónról a rekorder tojást, ezzel pedig minden idők legtöbb lájkját begyűjtő Instagram-posztjává vált.

Jelenleg 56,3 millióan kedvelték a fotót, amelyen az argentin klasszis a vb-trófeát emeli a magasba, de a kedvelések száma folyamatosan csak nő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!