Katar 2022

2022.11.26. 09:42

A vb egyik toplistáján szerepel a Fradi játékosa

Több különböző statisztikai adatot tett közzé a világbajnokság csoportkörének első fordulója után a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a Comparisonator nevű szervezeten keresztül. Az egyik toplistán az OTP Bank Ligát képviselő egyetlen játékos is szerepel.

baon.hu

A Fradi tunéziai játékosa, Aissa Laidouni (középen) Dánia ellen volt a mérkőzés egyik legjobbja

Fotó: ADRIAN DENNIS | Forrás: AFP

A legjobb védekező játékosok között ugyanis ott van a Fradi tunéziai játékosa, Aissa Laidouni, aki Dánia ellen volt a mérkőzés egyik legjobbja. A listán ezzel az ötödik helyet érte el, csak Tyler Adams (Egyesült Államok, Wales ellen), Nikola Milenkovics (Szerbia, Brazília ellen), Edson Álvarez (Mexikó, Lengyelország ellen) és Mathías Olivera (Uruguay, Dél-Korea ellen) előzte meg őt – számolt be róla az origo.hu.

A támadók közül Kylian Mbappé Ausztrália elleni teljesítményét ítélték a legjobbnak, a passzmutatóban Christian Eriksen zárt az élen, míg a párharcokat Robert Lewandowski vívta meg a legeredményesebben.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!