Bárhol, bármikor

2021.07.03. 15:00

Stadionok hangulatát hozza ez a projektor a nappaliba

Egyre többen keresnek nagyképernyős szórakoztató készülékeket, televíziókat és projektorokat, hiszen kiemelkedő minőségben szeretnék követni a legizgalmasabb mérkőzéseket otthonról is.

A sportligák és a nagy bajnokságok már világszerte a pandémia előtti izgalmakat idézik, így a felhasználók egyre több meccset követhetnek otthonról, anélkül, hogy egy percet is kihagynának az akcióból. Ahhoz, hogy a stadionok atmoszférája a lakást is átjárja,

ultranagy, magas képminőséget biztosító kijelzőre és erőteljes hangzásra van szükség,

a Samsung The Premiere projektorával pedig a gyepen játszódó jelenetek szinte megelevenednek. A kiemelkedő térhangzásnak köszönhetően a felhasználók otthon is megtapasztalhatják a lelátók hangorkánját.

130 colos, ultranagy kép enged betekintést a stadionokba

Fotó: Samsung

A The Premiere lézeres technológiája az átlagos tévéknél jóval nagyobb képet vetít ki, így szinte bármilyen sík felület percek alatt kijelzővé változhat. A készülék rugalmasan elhelyezhető, még

úgy is képes akár 130 colos képet kivetíteni, ha a faltól csupán 23,8 centiméterre állítják fel.

A projektor használatához nincs szükség bonyolult összeszerelésre, elég, ha a felhasználók csatlakoztatják az elektromos hálózathoz és az otthoni Wi-Fi-hez. Az egyszerű és kompakt kialakításnak köszönhetően nem szükséges hosszasan állítgatni a vetítési távolságot, vagy a plafonra szerelni a készüléket, az a helyiség bármely pontján felállítható.

Dinamikus 4K felbontás, hogy látszódjon, valóban les volt-e

A csúcstechnológiás hármas lézernek köszönhetően a The Premiere látványos és gazdag képi világot képes megjeleníteni. A csapatok színei élesebben jelennek meg, az akciódús helyzetekben is pontosan látható marad a labda útja és az ünneplés eufóriája is átélhető lesz.

Legyen szó egy lebilincselő 4K sport-dokumentumfilmről, vagy a döntőről, a The Premiere ultranagy képén a fontos részletek is láthatóak lesznek.

Lenyűgöző képminőség, napszaktól függetlenül

A projektorok képminőségét a környezeti fényviszonyok általában jobban befolyásolják, mint a hagyományos tévéképernyőkét. Éppen ezért is fontos, hogy a projektor képes legyen nagy fényerővel megjeleníteni a képeket, hogy egy pillanat se vesszen kárba a közvetítésből. A felhasználók

a 2800 ANSI lumenes fényerőnek köszönhetően még napközben, akár a szoba besötétítése nélkül is nézhetik a napközbeni sportközvetítéseket.

Az igazi stadionélmény eléréséhez a magas minőségű hangzás legalább olyan fontos, mint a kép. A szurkolók éneke és a kommentátor hangja hozzátartoznak az autentikus meccshangulathoz. A The Premiere a beépített erőteljes, 4.2 csatornás, 40 W-os hangrendszernek köszönhetően háromdimenziós, magával ragadó hangzást kínál akár külső, extra hangszórók nélkül is.

Borítóképünkön a The Premiere

Ezek is érdekelhetik