Sport Bács-Kiskun

2012.03.04. 11:12

Otthon hagyták mezeiket

Szombaton rendezték meg a halasi sportbált, ahol hét kategóriában osztották ki az év sportolója díjakat, illetve ketten részesültek az egykori legendás sportemberről és futball edzőről, Gulyás "Pók" Józsefről elnevezett díjban.

Zs.D.

A bálon terített asztal fogadta a kiskunhalasi sportolókat, akik a díjátadó és a vacsora után hajnalig tartó zenés-táncos mulatságban mozgathatták át izmaikat.

Az év sportolónőjének Angeli Ágota fitness Európa-bajnokot választották meg az ítészek. Az év férfi sportolója Tuska Péter magyar bajnok lovas lett. Az év ifjúsági női utánpótlás versenyzőjének járó díjat az úszó Juhász Adél érdemelte ki, aki tavaly nyáron az Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon szerzett bronzérmet.

A fiúk mezőnyében - a ma már a szombathelyi dobóiskolában edző - Halász Bence dobóatléta kapott elismerést. Az év csapata az előző szezonban az NB I/B-s bajnokságot magabiztosan megnyerő Kiskunhalas NKSE együttese lett. Az év speciális sportolója díjat Köteles Richárd vehette át, aki atlétikában remekelt az elmúlt évben. A 68 esztendős egykori olimpikon úszó, a 2010-ben szenior világbajnoki aranyérmet szerző, tavaly pedig a kontinens viadalon jeleskedő Somlai Gábort az ítészek különdíjban részesítették.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A tavaly a másodosztályú bajnokságot magabiztosan megnyerő KNKSE lett az év csapata Halason
[/caption]

Az idei Gulyás "Pók" József-díjat a Kiskunhalasi Football Club fiatal tehetsége, Farkas András, valamint a Kiskunhalasi Spartacus "mindenese", Karai Lajos kapták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!