Sport Bács-Kiskun

2011.08.29. 16:29

Szivics: születésnap és bemutató edzés

A Pro-licences edzőképző tanfolyam tizennyolc hallgatója látogatott hétfőn a Kecskeméti TE élvonalbeli labdarúgó-csapatához.

R. I.

Bozsik Péter, Kenyeres Imre, Klement István, Tajti József, Kiss László, Lipcsei Péter, Horváth Ferenc, Neumann Gábor, Mátyus János, Máté Csaba, Bódog Tamás, Szijjártó István, Török László, Brekk János, Horváth Károly, Vincze István, Détári Lajos és Baranya István vendégeskedett dr. Mezey György, az európai szövetség (UEFA) edzőképzésért felelős szakember vezetése mellett a Széktói Stadionban. A nap délelőttjén Tomiszlav Szivics volt a középpontban. Előbb a 45. születésnapját ünneplő szakembert - a lila-fehérek „pálinka hadtestének” előretolt helyőrsége gyanánt - dr. Mezey György és Losonczy László köszöntötték egy korty magyaros nedüvel. A rövid kis ünnepséget követően  az ünnepelt tartott bemutató edzést a tanfolyam hallgatóinak.

– A délelőtti edzés mellett a kurzus hallgatóinak bemutatót tartottam az elméleti felkészülésből is – mondta Tomiszlav Szivics, a KTE vezetőedzője. – A szakembereknek video kíséretében elmondtam, hogyan készültünk a Honvéd, illetve a Haladás elleni mérkőzésre, mit kértem a játékosaimtól és azt is, hogy mi valósult meg az előre megbeszéltekből. Ezután elemeztem a szombathelyi találkozó mozzanatait, úgy érzem mindenki nagy érdeklődéssel hallgatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!