Sport Bács-Kiskun

2009.10.12. 21:47

„Kalamajka” a palánkoknál

Súlyos (62-85) vereséget szenvedett hazai pályán a Kecskemét férficsapata.

Rajtmár István

A váratlanul súlyos vereség és a kecskeméti csapat rossz dobóformája okozta sokk közepette talán többen fel sem figyeltek a szakmai igazgató elejtett mondatára: „hétközi kalamajka”.

Pedig már az elmúlt hét utolsó napjaiban a bb1.hu internetes portál arról írt, hogy valami nincs rendben a kecskemétiek nevezésével és ezért több együttes is óvni készül.

A Cégközlönyben megjelent információ, amely szerint az indulás és a nevezés joga még mindig az Univer-KTE Kft.-nél van, nem került át az önkormányzati többségi tulajdonban lévő nyáron alakult új egyesülethez.
– Biztos vagyok abban, hogy a klub nevezése rendben van – reagált Feyér Zoltán, a Kecskeméti KSE Kft. ügyvezetője. – Előzetesen a kosárlabda szövetség, az önkormányzat és az Univer-KTE jogászai egyeztettek, s minden a megbeszélteknek megfelelően történt. A Kecskeméti Kosárlabda Kft. úgy vált ki az Univer-KTE Kft.-ből, hogy száz százalékban magával vitte a nevezési jogot, majd beolvadt az új klubba. Bár tudomásom szerint a Falco a kezdés előtt óvott, ám határozottan cáfolom azt, hogy az Univernél van a nevezési jog! – mondta Feyér Zoltán.

Ennyi a kalamajka, amire Sztojan Ivkovics utalt. Ennyi..?
– Megzavarta játékosaimat az ügy, de nem ez okozta a rossz teljesítményt, senkit sem menthet föl a felelősség alól – mondta a kecskemétiek szakmai igazgatója. – Tudtam, hogy aláaknázott területen tevékenykedünk, de azt nem értem, hogy miért próbálják akadályozni a munkánkat. Három hónapja dolgozunk, elődeink három évet kaptak, s nem jutottak a nyolc közé. Kellő időben megnevezem azokat, akik bukott emberként most ártani akarnak nekünk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!