Sport Bács-Kiskun

2009.06.11. 19:01

Ivkovics aláírt, de a nevekkel még óvatos

Épp koccintás közben értük utol csütörtökön Sztojan Ivkovicsot, a kecskeméti férfi kosárlabda csapat szakmai igazgatóját.

Borbély Károly

Volt mire bort bontania: a Pécsről érkező szakember csütörtökön aláírta szerződését a hírös városi klubnál. A megállapodás értelmében egy plusz egy évig lesz a kecskeméti kispadon. Ha az első évben a nyolc között végez csapatával, akkor automatikusan életbe lép a hosszabbítás.

– Ma koccintok, holnap viszont folytatom tovább a tárgyalásokat a játékosokkal. Először öt magyart szeretnék igazolni. Ha ők megvannak, akkor hozzájuk keresek majd külföldieket. Nevekkel viszont még nem tudok szolgálni. Én is olvasom a világhálón, hogy kik szerződnek Kecskemétre – például Tóth Norbi, Dénes Gábor –, de ezzel óvatosan bánnék. Még egyetlen helyen sem nyilatkoztam, hogy ez, vagy az velem tart. Nem is tehetem, hiszen akiket megkerestem, azoknak sok mindent kell mérlegelniük mielőtt rábólintanak a kecskeméti szereplésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!