Sport Bács-Kiskun

2009.06.12. 18:28

Ismét feljön a kisebb ruhaméret

Mosolygó arcok, büszke tekintetek, bő ruházatok. Röviden így is jellemezhetnénk a hat fogyókúrázó hölgyet, akik lapunk pályázatának győzteseként a kecskeméti FormaZona sportközpontban edzenek immár hatodik hete.

Sebestyén Hajnalka

– Hamarosan már fürdőruhában is merek mutatkozni, ikerlányaim nagy örömére – mesélte Vargáné Zolnai Szilvia, akivel a sportközpontban találkoztam. – Teljesen megváltozott az életem az elmúlt hetekben. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen jól érzem majd magam, arról nem is beszélve, hogy ismerőseim nap mint nap rácsodálkoznak: mennyit fogytam. Büszke is vagyok magamra, kitartóan edzem, betartom az étkezési előírásokat. Ennek eredménye, hogy sokkal jobban érzem magam, és a régi ruhatáramból is van, ami már feljön. Tíz kilót fogytam, de centiben mérve is sokat csökkentek a méreteim. Még az önbizalmam is nőtt! Most, hogy vége a program hivatalos részének, nem aggódom amiatt sem, hogy az edzések abbamaradnának. Akkora lendületet kaptunk az elmúlt hetekben, hogy biztos vagyok benne: továbbra is járunk majd edzeni – mondta Szilvi, aki egyébként együtt érkezett Molnárné Mártival, és közösen csatlakoztak a csapat harmadik tagjához, Mezei Klárihoz, aki már félórával korábban elkezdett edzeni.

– Munkám miatt nem tudtam minden edzésen részt venni, de most az utolsó hétre szabadságot vettem ki, és belehúztam. Nagyon jól esett a sok edzés! – árulta el Klári. – Összességében a hat hét alatt elért eredményemmel is elégedett vagyok: bár kilókban annyira nem is látszik, de centikben mindenképpen, főként derékban és csípőben. Előkerültek az övek, a régi nadrágaimat már csak így tudom használni. A kardiogépeket szeretem a legjobban, ezeket olyan jól tudták a személyi trénereink kombinálni, hogy a legjobban égessék a zsírt. Sőt már a kötelező edzések mellett mást is kipróbáltam a FormaZonában: részt vettem egy Kangoo órán, melyet nagyon élveztem. Meséltem róla egyik kedves kolleganőmnek is, akit nem volt nehéz rábeszélnem sem. Ma délután már együtt megyünk Kangoo órára! – tette hozzá Klári a beszélgetés végén.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A hölgyek büszkén mutatják: a hat héttel ezelőtt kapott póló már egyáltalán nem passzos!
[/caption]
Jövő héten beszámolunk a hat hét eredményéről. Megnézzük: arányaiban a hat hölgy mennyit fogyott saját testsúlyához képest!

Folytatjuk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!