Sport Bács-Kiskun

2008.11.01. 20:05

Budapest Honvéd - KTE Ereco meccs 2-2

KTE bravúrosan szerzett pontot a Honvéd elleni küzdelemben.

Baon.hu

A Bp. Honvéd-Kecskeméti TE-Ereco 2-2-es mérkőzést így látták a vezetőedzők:


Tomiszlav Szivics, kecskeméti mester: Szívinfarktus közeli állpotban éltem át a mérkőzést! Az első félidőben jobbak voltunk, ám a másodikban nagyot változott a játék képe. Sok a sérültünk, köszönet Csordás Csabának, hogy az utolsó pillanatban nagy szerencsénkre egyenlíteni tudott.


Pölöskei Gábor Honvéd-edző: Hasonlóan látom a mérkőzést, mint kollégám. Az első félidőben nem találtuk a fogást a jól játszó Kecskeméten. A fordulás után gyorsan egyenlítettünk és a vezetés megszerzése után öt százszázalékos helyzetet kihagytunk és törvényszerű volt a KTE egyenlítése.
 
A meccs krónikájához tartozik, hogy Alempijevics talpcsontja eltört, ezért kellett lecserélnie Szivics-edzőnek.

 

II. félidő
93. perc: Cserél Szivics is: Csordás helyett Bagi István a pályán. Közben szabadrúgást végez el a Honvéd. A beívelt labdát kifejelték a lila védők és Szabó Zsolt lefújta a mérkőzést. Maradt a 2-2, ami a második félidő eseményeit figyelembe véve a KTE szempontjából bravúros pontszerzésnek mondható.

90. perc: Két percet hosszabbított a játékvezető. Ennek köszönhetően Csordás előbb 16 méterről mellé lőtt, majd a hosszabbítás első percében Menyhárt jobb oldali beadását követően 11 méterről, fordulásból a jobb alsó sarkába lőtt, újból iksz, 2-2!!

85. perc: Óriási KTE-helyzet maradt ki ismét! Csordás átadása nyomán Montvai került nagy helyzetbe, de az ötösön a kifutó kapust találta el. Az ellentámadásnál Gyagya szabálytalanul szerelte Kocsist, sárgát kapott, a Honvéd pedig szabadrúgást a 16-os vonalánál. Filó reklamált, ő is besárgult. A szabadrúgást Mitrovics védte. Közben cserélt a Honvéd: Diego helyett Sztojakovics a pályán.

82. perc: Hercegfalvi lépett meg a jobb szélen, középre adott és az ötösön érkező Kocsis Mitrovics kezébe fejelte a labdát. Dobos helyett Ivancsics folytatja.

81. perc: Óriási KTE-helyzet! Csordás a bal összekötő helyén végezhetett el szabadrúgást. Élesen a kapu elé lőtt, Farkas fején két méterre a gólvonaltól mellé csúszott a labda.

78. perc: A támadgató kecskeméti csapatot újra lekontrázta a Honvéd: Kocsis lépett ki Némedi mögül, túljutott Mitrovicson is, de emelése a kapu mellé ment.

76. perc: Dobos 25 méterről lőtt, a labda a bal alsó saroknál hagyta el a játékteret.
Ráférne a frissítés a KTE-re, de Szivics edzőnek már nem áll rendelkezésére ütőképes játékos.

75. perc: Szavics 18 méteres lövése a kapu mellé szállt.

72. perc: Csordást Maróti leteperte. A szabadrúgás 25 méterre járt a KTE-nek. Csordás labdája visszapattant a sorfalról, Szavics ismétlése szögletre vágódott.

70. perc: Dobos kihagyta a kihagyhatatlant: Koszót lefutotta Diego, beadása után az ötös jobb sarkánál érkező Dobos az égbe lőtt!

69. perc: Cserélt a Honvéd: Moreira helyett Kocsis Ferenc lépett pályára.

64. perc: A második félidő első formás KTE-akciója végén Yannickot szögletre szerelték. A másik oldalon a lesipuskás Hercegfalvit a szögletzászlónál szerelte Mitrovics...

63. perc: Litsingi helyett Menyhárt a pályán. Kellett is a csere, mert a középpályán nagyon könnyen átjutnak a hazai támadások.

61. perc: Vezet a Honvéd! Hercegfalvi került a kecskeméti védelem mögé és Moreira átadását követően jobbal a bal alsó sarokba csavart. 2-1!

59. perc: Genito egyedül tört be a KTE tizenhatosán belülre, Mitrovics újabb bravúrral védte a Honvéd-csatár lövését. Fél perccel ezután Genito egy szabálytalanságért sárga lapot érdemelt ki.

55. perc: Montvait Maróti vitte földre. A szabadrúgást Szavics lőtte a kapu elé, Csordás elől a Honvéd-védők kifejelték a labdát.

54. perc: Yannickot Vincze lebírkózta, sárga lapot kapott.

50. perc: Majdnem ismételt a Kispest. Dobos ezúttal is Farkas mellől ívelt középre, Diego most is érkezett, de ezúttal a kapu fölé lőtt. Egy perccel később Koszó mellett Benjamin tört be a kapu elé, Mitrovics merész vetődéssel szögletre hárított. Erős nyomás alatt van az utóbbi percekben a lilák kapuja.

47. perc: Egyenlített a Kispest. Farkas a felezővonalnál késlekedett, Hercegfalvi megelőzte, Moreirához adott, aki a jobb oldalon meghúzta a kecskeméti védelmet, beadását követően pedig Diego közelről, ballal a kapu közepébe lőtt. 1-1.

46. perc: Megkezdődött a második félidő, egyik edző sem cserélt a szünetben.

I. félidő
45. perc:
Farkas 28 méterről ballal, a kapu fölé lőtt. A másik oldalon Diego lepipálta Farkast: 10 méterrel célzott a kapu fölé.

43. perc: Csukics szája felrepedt, vérzik és ápolni kell. Közben Montvai lövése nyomán szöglethez jutott a KTE, ám a beadás után Yannick hosszan szöktette magát.

41. perc: Yannick labdát szerzett Dobostól, egyedül vihette kapura, de elhamarkodott középre gurítását Diego megszerezte Montvai elől.

39. perc: Dobost Farkas hátulról fellökte, sárga lap volt a mozdulat jutalma. Diego szabadrúgását kifejelték a lila védők.

33. perc: Vezet a KTE! Álom akció végén Litsingi a 11-es pontról visszaívelt az érkező Csordás elé, aki kapásból a jobb felső sarokba emelt. 0-1!

31. perc: Alempijevics megsérült, az oldalvonal mellett ápolják. Közben Csukics is megsérült! Alempijevics nem folytathatja, helyette Szavics a pályán. Csukics szerencsére visszatért.

30. perc: Forró pillanatok Mitrovics kapuja előtt, végül Némedi kivágta a labdát.

29. perc: A kapu elé berobbanó Litsingi elől Genito vágta ki a labdát.

27. perc: Szmiljanics tartott rá Montvai lábára a középkörben. A szabadrúgást előreívelt labdáról Montvai lemaradt.

24 perc: Csordás két szép csellel tisztára játszotta magát a kaputól 18 méterre a jobb összekötő helyén, majd ballal laposan lőtt, Rabóczki védett. Az ellenkező oldalon szöglethez jutott a hazai csapat, a veszélyesen ívelődő labdát Gyagya kifejelte.

19. perc: Csordás 25 méteres szabadrúgása után Rabóczki csak másodszorra tudta megfogni a labdát.

11. perc: Óriási KTE-helyzet! Montvai a bal oldalon remekül tört előre, kitűnő labdát adott Yannickhoz, ő tovább játszotta a labdát a középen érkező Litsingihez és a kongói csatár 15 méteres lapos lövését Rabóczki szögletre tenyerelte ki. Az ellenakciónál Mitrovics bravúrral védte Dobos lövés-szerű beadását.

6. perc: Az NB III-as tempóhoz szokott Koszó lemaradt a "gondjaira" bízott Honvéd-csatárról, csak szabálytalanul tudta megállítani 18 méterre a kaputól. Kapott egy sárga lapot, a szabadrúgásból Hercegfalvi magasan fölé lőtt.

1. perc: A hazai csapat kezdte a játékot, viszont a kecskemétiek érezhették magukat hazai környezetben, köszönhetően a lila-fehér szurkolóknak.

.: Már félórával a Budapest Honvéd-Kecskeméti TE-Ereco élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés előtt mintegy 300 lila-fehér szurkoló hangolt a meglehetősen üres kispesti Bozsik Stadion vendégszektorában. Tomiszlav Szivics a betegségek, sérülések és eltiltások miatt alaposan felforgatott védelemmel kezdett, amelynek jobb oldalán hosszú mellőzés után Koszó Balázs kapott lehetőséget. A két csapat az alábbi összeállításban kezdett.

Bp. honvéd: Rabóczki - Filó, Diego, Szmiljanics, Benjamin, Vincze, Genito, Dobos, Hercegfalvi, Maróti, Moreira. Edző: Pölöskei Gábor.
KTE-Ereco: Mitrovics - Koszó, Gyagya, Némedi, Farkas, Csordás, Csukics, Alempijevics, Yannick, Montvai, Litsingi. Edző: Tomiszlav Szivics.
A mérkőzés Szabó Zsolt (Nagy I., Viszokai) bírói hármas játékvezetése mellett kezdődött el.

Baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik