szponzorált tartalom

2020.09.30. 14:43

Tegye próbára Ön is szerencséjét és játsszon a különböző ajándékokért Kecskeméten, a Batthyány utca 33. alatt található lottózónkban!

Október 1-től a nemzeti lottótársaság 115. sz. kecskeméti lottózójában egy teljesen megújult és a korábbinál magasabb színvonalú környezetben várja kedves játékosait a Batthyány utcában.

lottózó felirat logó nélkül

Fotó: Maximus

A nyitást egy különleges kettős helyszíni akcióval ünnepeljük, ugyanis az a szerencsevadász, aki október 1-én legalább 3000 forint értékben vásárol sorsjegyet és lottójátékot, jogosulttá válik arra, hogy megforgassa a lottózóban elhelyezett szerencsekerekünket a további értékes sorsjegy ajándékokért. A második akció 2020. október 2. – november 2. közötti időszakban valósul meg, amelyben úgy tudnak részt venni játékosaink, hogy legalább 3000 forint értékben vásárolnak sorsjegyet és lottójátékot, amelyet követően egy darab ajándék Black Jack sorsjegyet kapnak.*

De nemcsak az extra nyerési lehetőségek miatt éri meg betérni hozzánk: a felújított, légkondicionált lottózónkban wifi elérést és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. A sportfogadó játékosaink 9 darab TV-készüléken és 3 darab érintőképernyőn követhetik nyomon a Tippmix legfrissebb ajánlatait és a legizgalmasabb sportmérkőzések eredményeit. A tágas ügyféltérben 6 játékosunk kényelmesen 2 asztalnál kaparhatja sorsjegyeit, állíthatja össze szelvényeit, és emellett 4 kitöltőpult 4 bárszék is rendelkezésre áll.

A fentieken túl a játékosoknak kedvezünk a nyitvatartási idővel is: hétfőtől péntekig 8:00-18:00, szombaton 8:00-15:00 között várjuk kedves vásárlóinkat. Vasárnap üzletünk zárva tart.

Bízunk benne, hogy a teljesen megújult üzletünk is legalább annyi szerencsét hoz majd játékosainknak, mint korábban. Nemrégiben egy szerencsés játékos a Skandináv lottó 6-os találat kifizetését követően a nyereménytől fellelkesülve egy Szuper Black Jack sorsjeggyel is szerencsét próbált. Hamarosan visszatért a lottózóba és a sorsjegy gép általi ellenőrzését kérte, hiszen nem hitt a szemének: 25 millió forinttal gazdagodott. Lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek a szerencséjét évekig emlegetik majd a környéken?

*Az akció az ajándék sorsjegy készlet erejéig érvényes, a részletekről érdeklődjön a helyszínen értékesítő munkatársunknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában