Szponzorált tartalom

2018.05.08. 19:14

Rekord mennyiségű koncert a Szegedi Borfesztiválon

Minden eddiginél több, összesen több mint 200 zenei produkcióval készülnek a szervezők a XXIV. Szegedi Borfesztiválra; az impozáns szám nemcsak a rendezvény, de minden bizonnyal a hazai gasztro-fesztiválok történetében is egyedülálló rekordot jelent.

A május 18-án induló, 10 napos gasztro-őrület 6 színpadán – a teljesség igénye nélkül – olyan ikonok szórakoztatják a nagyérdeműt, mint Ruzsa Magdi, az Ocho Macho, a Belmondo, Kocsis Tibor, Radics Gigi, Tolvai Renáta, de zenei csemege lehet a legendás Horváth Charlie és Malek Andrea közös nagykoncertje, melyet az Abrakazabra zenekar kísér élőben. Igazi unikum a kubai származású, arany torkú Elsa Valle és az Év Jazz Énekesének választott Winand Gábor produkciója is. Az idén 24. éves rendezvény más dimenzióiban is messze túlmutat az ország más részein megrendezett gasztro-fesztiválokon: az idén több mint 160 borász és 200 egyéb kiállító tette le voksát a Napfény Városa mellett.

A 10 napos Szeged Napja Ünnepségsorozaton az ország legnagyobb borfesztiválja mellett a hatalmas népszerűségnek örvendő Hídi Vásár, a magyar kézművesipar remekműveit felvonultató Kincs Tér, az impozáns zenei programjairól ismert Dóm Téri Kavalkád, továbbá a Klauzál téri Gasztro Udvar. A programkínálat a könnyűzenei elemek mellett minden eddiginél sportosabb lett: 20-án pedig a Continental Contitech Szeged Futófesztivál és Félmaraton várja a mozgás szerelmeseit, de folytatódik a tavaly nagy sikert aratott Szeged Napi Sárkányhajó Viadal is.

Továbbá a tavalyi évben nagy sikert aratott tömegközlekedési kedvezmény folytatódik: A Borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozat minden napján 18:00 órától – Szeged összes tömegközlekedési eszközén egyetlen vonaljeggyel lehet utazni, egészen az utolsó járatig.

Részletes program:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában