szponzorált tartalom

2018.01.25. 12:57

Célegyenesben az óriásprojekt

Jó ütemben és látványosan halad a Maspex Olympos Kft. új raktárcsarnokának építése, melyet a népszerű italok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat hamarosan használatba is vehet.

Mint arról beszámoltunk, a lengyel Maspex-csoport magyarországi leányvállalata tavaly tavasszal indította el beruházását Nyárlőrincen. A projekt a kecskeméti székhelyű VER-BAU Kft. generál kivitelezésében valósul meg. A közös együttműködés tárgya egy 14.500 négyzetméteren elterülő raktárcsarnok, melyhez belső úthálózat is épül.

Az építőipari vállalat szakemberei elárulták, hogy a munkálatok rövidesen befejeződnek és a csarnokot átadják a Maspex Olympos Kft.-nek. A létesítmény befogadó képessége mintegy 15.000 raklap árut jelent, mely körülbelül 7 millió palack citromlé, gyümölcslé, ásványvíz, üdítőital és egyéb termék tárolására lesz alkalmas.

A cég portfóliójába tartoznak egyebek mellett a helyben készített Olympos citromlevek és gyümölcsitalok, a természetes ásványvízzel készülő Apenta üdítők, valamint az importból származó Kubu gyümölcsnektárok és italok, Topjoy gyümölcslevek és olyan közkedvelt instant italmárkák mint a LaFesta, Brumi, Ekland, Cofeeta és Inka.

– A munkálatok kellő ütemben és az általunk elvárt, magas minőségi szinten folynak. Az együttműködés a generál kivitelezővel kifejezetten jónak mondható. Már várjuk a csarnok birtokba vételét, mely egy jelentős mérföldkő lesz a magyarországi leányvállalat életében. Cégünk folyamatosan bővül ezért várja a lelkes munkavállalók jelentkezését is – mondta Dr. Tavaszi Roland, a Maspex Olympos Kft. cégvezetője.

További fotók:

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában