szponzorált tartalom

2018.07.17. 15:31

Bács-Kiskun legnagyobb könnyűzenei fesztiválja lesz

Kiskőrösön több ezer látogatót várnak pénteken és szombaton a Kiskőrös Fesztre. Tizenkét ismert előadó lép fel, köztük lesz Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega, Péterfy Bori és a Love Band, Fish és Dorothy. Bács-Kiskun legnagyobb könnyűzenei rendezvényére várják a bulizni vágyókat.

A város 2018-as évben ünnepli újratelepítésének háromszázadik évfordulóját. A Kiskőrös Feszt létrehozásának ötletét az adta, hogy a fiatalok számára is minél több nagyszabású programlehetőség szerveződjön az évfordulóra a városban, mondta Szedmák Tamás főszervező. Ezért összefogtuk a még aktívan zenélő helyi együtteseket, lemezlovasokat, hogy megspékelve a fesztivál volumenét, az ország jelenkori talán legsikeresebb együtteseivel, előadóival közösen szórakoztassák a közönséget a 2018. július 20-21 között megszervezett fesztiválon. A koncertek mellett, buli aréna és sok-sok érdekesség várja az ideutazókat. Pénteken a kiskőrösi együttesek mutatkoznak be. A Music Story, Nani és Kothencz Lali és a Soundwich lépnek fel.

Szombaton viszont olyan előadók jönnek, amelyek ma a legnépszerűbbek közé tartoznak, és megtöltenek egy-egy koncerttermet mindenhol az országban. Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega, Péterfy Bori és a Love Band, a Fish és a Dorothy zenekarral. Akik a diszkót szeretik, azok számára Silent discot rendeznek. Mindenki kap egy fejhallgatót, amelyen több csatorna közül lehet választani. Áky, Aaron, és Komlósi Gyuri lemezlovasok vezetik majd a buli arénában a diszkókat.

A sportpályán gasztroudvar várja mintegy 100 asztallal a vendégeket. A helyi vendéglátósok sültekkel, kiskőrösi kolbásszal, hamburgerrel, pizzával, kebabbal, lángossal, kürtöskaláccsal és fagylalttal kedveskednek a vendégeket. Az italválaszték szintén változatos lesz: jéghideg üdítőitalok, csapolt sörök, borok, koktélok, a térség legjobb pálinkái várják a szomjas fogyasztókat.

Bács-Kiskun legnagyobb könnyűzenei fesztiválját a városi sporttelepen rendezik a tervezett Szabadidőpark helyett, tekintettel a növekvő érdeklődésre. Eddig ugyanis ezer jegy már elővételben elkelt. A jegyeket a helyi turinform irodákban árusítják megyeszerte.

A www.kiskorosfeszt.hu honlapon rengeteg információ olvasható, illetve ott elektronikusan is váltható jegy bankkártya segítségével. A buli pénteken 17 órakor kapunyitással indul, az első zenekar 18 órakor kezd, hajnal 1-ig tartanak a programok, de a silent diszkóban szórakozók és beszélgetni vágyók 5-ig maradhatnak. Szombaton 12 órakor kapunyitás, és 13 órakor kezd az első zenekar és itt is hajnal 1-ig tartanak a programok s legkésőbb vasárnap reggel 5-kor zárulnak a kapuk akárcsak szombaton.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában