Hirdetés

2023.09.14. 23:55

A robotok már egymással is beszélnek!

A ProfiGram kecskeméti irodájában különleges kommunikációs platform épült!

PR cikk

A cég szakemberei egy olyan laborfalat készítettek, melyen a gyártósorokon dolgozó automata gépek különféle vezérlőrendszereit megtanítják egymással kommunikálni!

Így egy üzem robotizált gyártósorát az eddigieknél lényegesen kevesebb idő alatt lehet telepíteni. A ProfiGram mérnökeinek jóvoltából az üzemek állásideje és termeléskiesése jelentősen csökken, így a hatékonyság nő!

A cég szakembereinek segítségével nemcsak a Kecskemét és környéke egyre bővülő ipari kapacitását segíti a fejlődésben, hanem a ProfiGram országos partnerhálózatnak köszönhetően több ezer ipari robot tud mostantól „beszélni” egymással.

 

Mindemellett a cég egy modulos vállalatirányítási rendszert is beszerzett, így a kollégáik nemcsak egymással, hanem a partnerekkel is hatékonyabban kommunikálhatnak.

Természetesen a ProfiGram nemcsak saját mérnökeit, hanem üzleti partnerei munkatársait is – igény szerint- felkészíti az új technológiák használatára és szervezett oktatásokon bemutatja azok lehetőségeit.

 

A legfrissebb eredményeket bemutató film a ProfiGram YouTube csatonáján látható, a cégről és a projektről pedig további információk a www.profigram.hu honlapon érhetők el!

A projekt Magyarország kormánya és a Befektetés a jövőbe! Széchenyi 2020, valamint az Európai Unió támogatásával jött létre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában